Praktische informatie

Verblijf
Het hotel heeft geen receptie. Bij aankomst krijgt u via een vooraf ontvangen code uw sleutel. Deze sleutel geeft toegang tot het huis, uw kamer en de gezamenlijke zitkamer. De gezamenlijke zitkamer geeft de mogelijkheid te ontspannen in de gezellige, open ruimte. Er is een bar waar u als gast een heerlijk kopje koffie of een glaasje wijn kunt drinken.

Ontbijt
Wij serveren iedere ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet met vers fruit, brood, broodjes, streekproducten, sappen, koffie van versgemalen bonen en meer. Het ontbijt wordt iedere dag geserveerd van 8 tot 10.00 uur. Indien u specifieke dieetwensen hebt horen we dit graag 24 uur van tevoren via , dan houden we hier rekening mee!

Service
We helpen u tijdens uw verblijf graag graag verder met extra's zoals fietsverhuur, informatie over de regio en taxi vervoer.

 
In het midden van het Noorbeekse heuvelland, omgeven door natuur, rust en authenticiteit, ligt Maison Village. Een hotel met een knipoog, waar tradities worden gekoesterd, maar modern design en kunst met open armen worden ontvangen, net als de gasten. De vier zeer ruime en luxueuze kamers, zorgen voor een ontspannen verblijf en met de wisselende expositie ‘Kunst aan bed’ een onvergetelijke beleving.