Concept

Maison Village, het hotel met een knipoog. Overnachten met een uniek karakter, waar luxe en privacy hoog in het vaandel staan. Een historisch pand met karakteristieke eigenschappen in een moderne mix met hedendaags design en enig in zijn soort. U kunt op niveau genieten van een wisselende expositie van de meest hoogstaande schilderijen en kunstobjecten. Een must dus voor elke kunstliefhebber.

Het hotel heeft geen receptie. Bij aankomst krijgt u via een vooraf ontvangen code uw sleutel. Deze sleutel geeft toegang tot het huis, uw kamer en de gezamenlijke zitkamer.

In de ochtend zal er tussen 08.00 en 10.00u ontbijt voorzien worden in de huiskamer. In de gezamenlijke zitkamer kunt u ontspannen in de gezellige, open ruimte. Er is een bar waar u als gast een heerlijk kopje koffie of een glaasje wijn kunt drinken.
In het midden van het Noorbeekse heuvelland, omgeven door natuur, rust en authenticiteit, ligt Maison Village. Een hotel met een knipoog, waar tradities worden gekoesterd, maar modern design en kunst met open armen worden ontvangen, net als de gasten. De vier zeer ruime en luxueuze kamers, zorgen voor een ontspannen verblijf en met de wisselende expositie ‘Kunst aan bed’ een onvergetelijke beleving.